Контакти

НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ 2021 | НОЩЕН ПРЕХОД

ТУРЦИЯ / Истанбул

ТРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСТАНБУЛ | ПРОМО ПАКЕТ | нощен преход

ТУРЦИЯ / Истанбул

НОВА ГОДИНА В ИСТАНБУЛ 2021 | ДНЕВЕН ПРЕХОД

ТУРЦИЯ / Истанбул

ЧЕТИРИДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСТАНБУЛ | дневен преход

ТУРЦИЯ / Истанбул

За нас / Общи правила и условия за записване


1. Като начало Вие имате възможност да направите временна резервация чрез попълване на резервационните бланки в нашия сайт, както и да заявите желанието си за включване в някое от пътуванията ни по телефона. В тези случаи, така направената от Вас резервация се пази до 2 работни дни, след което трябва да бъде потвърдена, чрез заплащане на депозит. Информацията, предоставяна в нашия офис е меродавна и се ползва с приоритет пред тази, която може да бъде почерпена от други информационни източници (интернет, рекламни брошури, радио и тв-предавания и т.н.).

2. Резервацията Ви се счита за окончателна само след заплащане на депозит в размер на 50% на човек за всички пътувания. Останалата сума в размер на 50% се заплаща минимум 10 /десет/ работни дни преди датата на отпътуване, ако не е упомонато друго в Договора за Организирано пътуване.

3. Заплащането на депозит става по някой от следните начини: в брой в офиса ни, с кредитна или дебитна карта на терминал в нашия офис, с попълване на специална бланка за дистанционно плащане с кредитна карта, по банков път.

4. Едновременно със заплащането на депозит за Вашето пътуване е необходимо да сключим Договор за организирано туристическо пътуване в два екземпляра, единия, от които остава за Вас. В случай, че не правите резервацията си при нас, а резервирате по електронен път е необходимо да разпечатате Договора от нашия сайт, да го прочетете внимателно, след което ще очакваме да го попълните и да ни го изпратите, за да получите обратно подписаното и от нас копие.

5. Договорът за организирано туристическо пътуване (ДОТП) обвързва Туроператор Дискориум ЕООД за изпълнение на задълженията й само при препотвърждаване от нейна страна на направената временна резервация, в рамките на два работни дни. Когато междувременно е подписан договор се приема, че е сключен под отлагателно условие, с оглед очакваното потвърждение, а в случай, че липсва такова, Туроператорът предлага други възможности, които Потребителя може да приеме или откаже, без да дължи неустойка или обезщетения.

6. В срок между 10 и 7 работни дни преди началото на пътуването е необходимо Вие или упълномощено от Вас лице да посети нашия офис, в който е сключен договора, за да му бъде предоставена подробна информация относно пътуването, да бъде извършено окончателното плащане и да получите Вашите документи, освен ако предварително не сме се уговорили за друг вариант.

7. Всички останали условия и обстоятелства, свързани с Вашето пътуване, както и сроковете и неустойките при анулации, можете да прочетете в Договора за организирано туристическо пътуване.

8. Банкова сметка- Лева.
IBAN : BG64BPBI81701601013599
Банков код (SWIFT, sort, BIC) : BPBIBGSF
Пощенска Банка АД